't Restaurant
Op 1 oktober 2005 ging voor chef-kok Daniel en zijn echtgenote Petra een langgekoesterde droom in vervulling: een eigen restaurant.
Bij Daniel zat de liefde voor de kookkunst er al heel vroeg ingebakken en samen met zijn Petra heeft hij nu het juiste evenwicht gevonden.
Petra staat ook samen met het keukenteam in voor de voorbereidingen in de keuken. Vooral de mise en place van de desserten neemt ze voor haar rekening. Elk gerecht straalt passie en teamwork uit !
Historiek
Daniel Antuna
In 2001 ontving Daniel de Prosper Montagnéprijs en werd daarmee beste kok van België, in 2004 won hij de prestigieuze “Grand Prix International Saisonnier”.
Een grote liefde voor de natuurlijke smaak van de producten is de kern van zijn keukenfilosofie. Zijn motto is “Als chef moet je durven vernieuwen en toch de natuurlijke smaak van je producten niet verloren laten gaan”. Alles wordt bij ons in huis versgemaakt van het brood tot de versnaperingen bij de koffie. De menukaart zal dan ook zeer regelmatig aangepast worden aan het ritme van de seizoenen en in functie van het aanbod van de markt.