Onze kaart

Op het menu staan lichte vis- en vleesgerechten.
Al onze gerechten à la minute bereid worden met marktverse producten. Daarom vragen wij u uw keuze aan de kaart (maximum 5 personen) te beperken, om u een zo goed mogelijke service te kunnen leveren.
Vanaf 6 personen vragen wij u om het menu te kiezen, geserveerd per tafel.

De kaart verandert maandelijks, kom dus geregeld een kijkje nemen!

Voor het laatste nieuws kan je ons altijd volgen op onze facebookpagina.

U kan uit de kaart een voorgerecht en een hoofdgerecht kiezen. Uiteraard kan u dit afsluiten met een dessert.

Voor wie minder tijd heeft, is er ’s middags eveneens een marktmenu voorzien.

Voor een ware vertroeteling van de smaakpapillen is er het gastronomische viergangen menu. Tevens is het ook mogelijk dit uit te breiden tot een vijfgangen menu, met een extra gerecht volgens marktaanbod.
Indien u dit wenst, wordt dit menu vergezeld van bijpassende wijnen, met grote zorg gekozen om gerecht en wijn op elkaar af te stemmen.

Menu geserveerd tot en met zaterdag 21 december 2024.

Het restaurant zal gesloten zijn vanaf 23-12-2024 tot en met 06-01-2025.
Take away is mogelijk tot en met vrijdag 20-12-2024.


Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.
Zaterdagavond serveren wij uitsluitend ons 5 gangenmenu.

Take-away

We serveren nog steeds onze TAKE-AWAY menu.

Van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag (uitgezonderd feestdagen) serveren wij een marktmenu aan 45€, bestaande uit een voorgerecht en een hoofdgerecht.
Voor 22€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen (van voor- tot hoofdgerecht).

Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.

Zaterdagavond serveren wij uitsluitend het 5 gangen menu.

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

Vanaf 6 personen vragen wij om het menu te kiezen.

 

Gerookte paling  &  Terrine « Eendenlever / Cecina De Léon»

Pompoen – Venkel


Sint-Jakobsoesters

Kikkererwten – Chorizo – Ibérico Bellota


* Zeeduivel « Gepekeld »

Tomaten fondue – Koningskruid – Algenboter


 Hertenfilet «Rosé»  

Witloof  & Blonde Grimbergen – Rode spitskool – Kweepeer


Crème Brûlée  Bourbon «Revised»

Hazelnoot – Peer Doyenné – Cacaokrokant

of

Kaasassortiment «Callebaut»  suppl. 11€
Waldkorn – Chutney & Vijg

4-gangen 88€ – Met aangepaste wijnen +37€
*5-gangen 108€ – Met aangepaste wijnen +45€

Pompoen
Tomaat – Sambai – Gerookte sesam


Polenta kroket 
Kikkererwt – Aardpeer – Champagnesaus


* Risotto & Bospaddenstoelen
Peterseliewortel – Jus paddenstoelen – Pijpajuin


 Schorseneer  – Daikon  – Vin Jaune

Wiltoof  & Cichorei– Knolselder –  Sherry

Mari-gold ei – Jonge bladspinazie – Peterselie – Mousselinesaus


Crème Brûlée  Bourbon « Revised »

Hazelnoot – Peer Doyenné – Cacaokrokant

of

Kaasassortiment «Callebaut» suppl. 11€
Waldkorn – Chutney & vijg

4-gangen 74€ – Met aangepaste wijnen +37€
*5-gangen 94€ – Met aangepaste wijnen +45€

Zeebaars  «Ceviche»
Koolrabi – Tomaat – Gerookte soja – Koningskruid


«Crispy» Kalfszwezerik 
Witloof & Blonde Grimbergen – Kokos / Groene curry


Imperial Heritage Caviar
(suppl. 45€ – 30g)
Aardappel Espuma & Champagnesaus


 Sint-Jakobsoesters

Kikkererwten – Chorizo – Ibérico Bellota


Gerookte paling  &  Terrine « Eendenlever / Cecina De Léon»

Pompoen – Venkel

Noordzee tarbot & Grijze garnalen – Suppl €8
Jonge bladspinazie – «Yuzu» Mousseline

__________________

Fazant « Brabançonne » 2 personen
Knolselder – Brusselse spruiten & Gerookt spek

____________________

Zeeduivel « Gepekeld »

Tomaten fondue – Koningskruid – Algenboter

_______________________

Hazenrug «Harlekijn» 2 personen – Suppl €16
Schorseneer – Wilde bospaddenstoelen – Dauphine aardappel

______________________

Hertenfilet «Rosé»

Zoet-zuur sjalotten – Rode spitskool – Kweepeer

Desserten aan de kaart 15€ – Kaas 22€


Tarte Tatin –  Jonagold / Karamel – Pistache roomijs
(15 min)


«Dame Blanche» A La Minute

Chantilly Room – Warme Chocolade «Costa Rica 75%»


Crème Brûlée  Bourbon « Revised »

Hazelnoot – Peer Doyenné – Cacaokrokant


Kaasassortiment «Callebaut» – Waldkorn – Chutney & vijg


Duo zwarte & witte  chocolade – Baileys – Mokka

Menu geserveerd van 9 januari 2025 tot en met 24 februari 2025.

Het restaurant zal gesloten zijn vanaf 23-12-2024 tot en met 06-01-2025.
Take away is mogelijk tot en met vrijdag 20-12-2024.


Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.
Zaterdagavond serveren wij uitsluitend ons 5 gangenmenu.

Take-away

We serveren nog steeds onze TAKE-AWAY menu.

Van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag (uitgezonderd feestdagen) serveren wij een marktmenu aan 45€, bestaande uit een voorgerecht en een hoofdgerecht.
Voor 22€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen (van voor- tot hoofdgerecht).

Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.

Zaterdagavond serveren wij uitsluitend het 5 gangenmenu.

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

Vanaf 6 personen vragen wij om het menu te kiezen.

 

 « Noordzeekrab » &  Schaaldierenbouillon 

Daikon – Bloemkool – Wasabi


Zeewolf  – Hoeveboter  « Yuzu »

Witloof & Blonde Grimbergen – Pastinaak


* King Fish & « Jus Bellota »

Schorseneer – Chorizo


Kalfsvlees « Rubia Gallega -Rosé»  

Rode kool – Knolselder – Black Cherry


Chocolade « Black & White » – Baileys 

Doyenné Peer – Amandel

of

Kaasassortiment « Callebaut »  suppl. 11€

Waldkorn – Chutney & Vijg

 

4-gangen 88€ – Met aangepaste wijnen +37€
*5-gangen 108€ – Met aangepaste wijnen +45€

« Knolselder » Carpaccio & Butternut 

Dashi « Gerookte soja »


Kikkererwt & Polenta 

Venkelbloem- Champagnesaus


* Schorseneer & Zwarte Truffel 

Aardpeer – Cichorei


 Bospaddenstoelen & Fumet van Eekhoorntjesbrood 

Wiltoof  &  Blonde Grimbergen – Sherry

Mari-gold ei – Aardappel Espuma – Jonge bladspinazie – Quinoa


Chocolade « Black & White » – Baileys 

Doyenné Peer – Amandel

of

Kaasassortiment «Callebaut» suppl. 11€

Waldkorn – Chutney & vijg

 

4-gangen 74€ – Met aangepaste wijnen +37€
*5-gangen 94€ – Met aangepaste wijnen +45€

 « Noordzeekrab » &  Schaaldierenbouillon 

Daikon – Bloemkool – Wasabi


«Crispy» Kalfszwezerik 

Witloof & Blonde Grimbergen – Kokos / Groene curry


Imperial Heritage Caviar

suppl. 45€ – 30g

Aardappel Espuma & Champagnesaus


 Sint-Jakobsoesters

Kikkererwten – Chorizo – Ibérico Bellota


Carpaccio Wagyu &  Terrine « Eendenlever / Cecina De Léon »

Sambai – Soja

Zonnevis  & Grijze garnalen  suppl €8

Jonge bladspinazie – «Yuzu» Mousseline

__________________

Kalfsvlees « Rubia Gallega -Rosé»  

Rode kool – Knolselder – Black Cherry

____________________

Zeewolf  – Hoeveboter  « Yuzu »

Witloof & Blonde Grimbergen – Zwarte Truffel

_______________________

Duif « Anjou – Rosé »

Schorseneer – Dauphine aardappel & Gerookt spek – Jus natuur

______________________

Filet pur «Black Angus » 6 maand graangevoerd

suppl €10

Sucrine  – Handgesneden frieten – Peperroomsaus

Desserten aan de kaart 15€ – Kaas 22€


Tarte Tatin –  Jonagold / Karamel – Pistache roomijs
(15 min)


Dame Blanche « A La Minute » 

Chantilly Room – Warme Chocolade «Costa Rica 75%»


Crème Brûlée  Bourbon « Revised »

Hazelnoot – Gezouten Karamel  – Cacaokrokant


Chocolade « Black & White » – Baileys 

Doyenné Peer – Amandel


Kaasassortiment «Callebaut» – Waldkorn – Chutney & vijg