Onze kaart
Op het menu staan lichte vis- en vleesgerechten.
Al onze gerechten à la minute bereid worden met marktverse producten. Daarom vragen wij u uw keuze aan de kaart (maximum 5 personen) te beperken, om u een zo goed mogelijke service te kunnen leveren.
Vanaf 6 personen vragen wij u om het menu te kiezen, geserveerd per tafel.
De kaart verandert maandelijks, kom dus geregeld een kijkje nemen!
Voor het laatste nieuws kan je ons altijd volgen op onze facebookpagina.
U kan uit de kaart een voorgerecht en een hoofdgerecht kiezen. Uiteraard kan u dit afsluiten met een dessert.
Voor wie minder tijd heeft, is er ’s middags eveneens een marktmenu voorzien.
Voor een ware vertroeteling van de smaakpapillen is er het gastronomische viergangen menu. Tevens is het ook mogelijk dit uit te breiden tot een vijfgangen menu, met een extra gerecht volgens marktaanbod.
Indien u dit wenst, wordt dit menu vergezeld van bijpassende wijnen, met grote zorg gekozen om gerecht en wijn op elkaar af te stemmen.
Menu geserveerd vanaf donderdag 5 september 2024 tot en met maandag 14 oktober 2024.
Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.
Zaterdagavond serveren wij uitsluitend ons 5 gangenmenu.
Take-away
We serveren nog steeds onze TAKE-AWAY menu.
Lunch
Van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag (uitgezonderd feestdagen) serveren wij een marktmenu aan 45€, bestaande uit een voorgerecht en een hoofdgerecht.
Voor 22€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen (van voor- tot hoofdgerecht).
Menu 't Stoveke
Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.
Zaterdagavond serveren wij uitsluitend het 5 gangen menu.
Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.
Vanaf 6 personen vragen wij u om het menu te kiezen.
Zeebaars «Ceviche»
Koolrabi – Tomaat – Gerookte soja – Koningskruid
Deense kabeljauw
Venkel – Jonge wortel – Champagnesaus
* Noordzeetong
Parijse paddenstoel – Grijze garnalen – Fumet schaaldieren
«Patrijs» druivenblad
Knolselder – Pompoen – Jus natuur
Tarte tatin Jonagold / Vanille & Karamel – Pistache roomijs
of
Kaasassortiment «Callebaut»
Waldcorn – Chutney & vijg (suppl. 11€)
4-gangen 88€ – Met aangepaste wijnen +37€
*5-gangen 108€ – Met aangepaste wijnen +45€
Veggie Menu
Pompoen
Koolrabi – Tomaat – Sambai – Gerookte sesam
Polenta & maïs
Venkel – Jonge wortel – champagnesaus
* Risotto & Eekhoorntjesbrood
Peterseliewortel – jus bospaddenstoel
Dauphine aardappel – Gemarineerde prei – Gerookte paprika
Ratatouille – Parmezaan – Zwarte look
Mari-gold ei – Jonge bladspinazie – Peterselie crumble
Tarte tatin Jonagold / Vanille & Karamel – Pistache roomijs
of
Kaasassortiment «Callebaut»
Waldcorn – Chutney & vijg (suppl. 11€)
4-gangen 74€ – Met aangepaste wijnen +37€
*5-gangen 94€ – Met aangepaste wijnen +45€
Voorgerechten
Zeebaars «Ceviche»
Koolrabi – Tomaat – Gerookte soja – Koningskruid
«Crispy» Kalfszwezerik
Peterseliewortel – Jonge bladspinazie – Kalfsjus & Jerez azijn
Imperial Heritage Caviar
(suppl. 45€ – 30g)
Aardappel Espuma – Gerookte paling & Champagnesaus
Gebakken eendenlever
Rode spitskool – Pompoen – Dashi & Rode shiso
Ito Wagyu A5
«Carpaccio» – Sambai – Gerookte eendenlever & Cecina de Léon
Hoofdgerechten
Noordzee tarbot & grijze garnalen
Kruidenpuree – Broccoli
Deense kabeljauw
Venkel – Jonge wortel – Champagnesaus
Wilde zeebaars
Gemarineerde prei – Mousselinesaus «Yuzu»- Flan waterkers / kervel
(suppl. 6€)
«Patrijs» Druivenblad
Knolselder – Pompoen – Jus natuur
Black Angus «Filet pur»
6 maanden graangevoederd – Béarnaise & frietjes – Sucrine
(suppl. 10€)
Nagerechten
Desserten aan de kaart 15€ – Kaas 22€
Tarte Tatin – Jonagold / Vanille & Karamel – Pistache roomijs
(15 min)
«Dame Blanche» A La Minute – Chantilly Room – Warme Chocolade «Costa Rica 75%»
Crème Brulée «Bourbon vanille» – Aardbeiensorbet – Amandelkrokant
Kaasassortiment «Callebaut» – Waldcorn – Chutney & vijg
Sweet Vanilla – Rood fruit – Aardbei consommé – Sorbet «Koningskruid»