Onze kaart

Op het menu staan lichte vis- en vleesgerechten.
Al onze gerechten à la minute bereid worden met marktverse producten. Daarom vragen wij u uw keuze aan de kaart (maximum 5 personen) te beperken, om u een zo goed mogelijke service te kunnen leveren.
Vanaf 6 personen vragen wij u om het menu te kiezen, geserveerd per tafel.

De kaart verandert maandelijks, kom dus geregeld een kijkje nemen!

Voor het laatste nieuws kan je ons altijd volgen op onze facebookpagina.

U kan voor een vaste prijs van 86€ uit de kaart een voorgerecht en een hoofdschotel kiezen.

Voor wie minder tijd heeft, is er ’s middags eveneens een marktmenu voorzien aan 45€.

Voor een ware vertroeteling van de smaakpapillen is er het gastronomische viergangen menu dat geserveerd wordt aan 88€. Tevens is het mogelijk dit uit te breiden tot een vijfgangen menu voor 99€, met een extra gerecht volgens marktaanbod.
Indien u dit wenst, wordt dit menu voor 37€ extra (45€ voor vijf gangen) vergezeld van bijpassende wijnen, met grote zorg gekozen om gerecht en wijn op elkaar af te stemmen.

JAARLIJKS VERLOF VANAF 22 JULI 2024 TOT EN MET 16 AUGUSTUS 2024

Menu geserveerd vanaf donderdag 27 juni 2024 tot en met zaterdag 20 juli 2024.
Take-away

We serveren nog steeds onze TAKE-AWAY menu.

Van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag (uitgezonderd feestdagen) serveren wij een marktmenu aan 45€, bestaande uit een voorgerecht en een hoofdgerecht.
Voor 22€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen (van voor- tot hoofdgerecht).

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

Vanaf 6 personen vragen wij u om het menu te kiezen.

Tonijn «Blue fin»
Doperwt – Koolrabi – Munt – «Schaaldieren» bouillon


Pladijs
Rabarber – Dragon – Zeekraal – Vin jaune


* Langoustine & ossenstaart
Lamsoor – Peterseliewortel – Augurk


«Crispy» kalfszwezerik
Risotto – Chantharellen – Tuinbonen – Fumet bospaddenstoel


Sweet Vanilla
Framboos – Aardbei consommé – Sorbet «Koningskruid»
of
Kaasassortiment «Callebaut»
Waldcorn – Chutney & vijg
(suppl. 11€)

4-gangen 88€ – Met aangepaste wijnen +37€
*5-gangen 99€ – Met aangepaste wijnen +45€

Burrata
Erwten – Koolrabi – Radijs


Polenta & maïs
Rabarber – Dragon – Zeekraal – Vin Jaune


* Mari-gold ei & yuzu
Lamsoor – Peterseliewortel – Crumble peterselie


Risotto – Chantharellen – Tuinbonen – Fumet paddenstoel
Ratatouille – Parmezaan – Zwarte look
Gemarineerde prei – Gerookte pepertjes – Pomme Dauphine


Sweet Vanilla
Framboos – Aardbei consommé – Sorbet «Koningskruid»
of
Kaasassortiment «Callebaut»
Waldcorn – Chutney & vijg
(suppl. 11€)

4-gangen 74€ – Met aangepaste wijnen +37€
*5-gangen 90€ – Met aangepaste wijnen +45€

Eendenlever & Ossenstaart
Rabarber – Dragon – Rode Shiso


Tonijn «Blue Fin»
Doperwt – Koolrabi – Munt – «Schaaldieren» bouillon


Imperial Heritage Caviar
(suppl. 45€ – 30g)
Aardappel – Bieslook – Gerookte paling


Wilde zalm
Mari-gold ei – Zeekraal – Tomaat – Gerookte soja


Ito Wagyu A5
«Carpaccio» – Sambai – Gerookte eendenlever & Holstein

Pladijs & grijze garnalen
Kruidenpuree – Vin jaune – Peterseliewortel


«Crispy» kalfszwezerik
Risotto – Chantharellen – Tuinbonen – Fumet bspaddenstoel


Wilde zeebaars
Lamsoor – Gemarineerde prei – Champagnesaus
(suppl. 6€)


Duif Anjou Rosé
Clamart – Dauphine Aardappel – Gerookt Spek


Black Angus «Filet pur»
6 maanden graangevoederd – Béarnaise & frietjes – Sucrine
(suppl. 10€)

Desserten aan de kaart 15€ – Kaas 22€


Tarte Tatin & Pistache Roomijs – Gezouten Karamel
(15 min)


«Dame Blanche» A La Minute – Vanille Room – Warme Chocolade «Costa Rica 75%»


Pavlova «Revised» – Rood Fruit & Aardbeiensorbet – Limoncello


Kaasassortiment «Callebaut» – Waldcorn – Chutney & vijg


Sweet Vanilla – Framboos – Aardbei consommé – Sorbet «Basilic»

JAARLIJKS VERLOF VANAF 22 JULI 2024 TOT EN MET 16 AUGUSTUS 2024

Menu geserveerd vanaf zaterdag 17 augustus 2024 tot en met maandag 9 september 2024.

Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.
Zaterdagavond serveren wij uitsluitend ons 5 gangenmenu.

Take-away

We serveren nog steeds onze TAKE-AWAY menu.

Van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag (uitgezonderd feestdagen) serveren wij een marktmenu aan 45€, bestaande uit een voorgerecht en een hoofdgerecht.
Voor 22€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen (van voor- tot hoofdgerecht).

Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.

Zaterdagavond serveren wij uitsluitend het 5 gangen menu.

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

Vanaf 6 personen vragen wij u om het menu te kiezen.

Tonijn «Blue fin»
Doperwt – Koolrabi – Munt – «Schaaldieren» bouillon


Pladijs
Rabarber – Dragon – Zeekraal – Vin jaune


* Langoustine & ossenstaart
Lamsoor – Peterseliewortel – Augurk


«Crispy» kalfszwezerik
Risotto – Chantharellen – Tuinbonen – Fumet bospaddenstoel


Sweet Vanilla
Framboos – Aardbei consommé – Sorbet «Koningskruid»
of
Kaasassortiment «Callebaut»
Waldcorn – Chutney & vijg
(suppl. 11€)

4-gangen 88€ – Met aangepaste wijnen +37€
*5-gangen 99€ – Met aangepaste wijnen +45€

Burrata
Erwten – Koolrabi – Radijs


Polenta & maïs
Rabarber – Dragon – Zeekraal – Vin Jaune


* Mari-gold ei & yuzu
Lamsoor – Peterseliewortel – Crumble peterselie


Risotto – Chantharellen – Tuinbonen – Fumet paddenstoel
Ratatouille – Parmezaan – Zwarte look
Gemarineerde prei – Gerookte pepertjes – Pomme Dauphine


Sweet Vanilla
Framboos – Aardbei consommé – Sorbet «Koningskruid»
of
Kaasassortiment «Callebaut»
Waldcorn – Chutney & vijg
(suppl. 11€)

4-gangen 74€ – Met aangepaste wijnen +37€
*5-gangen 90€ – Met aangepaste wijnen +45€

Eendenlever & Ossenstaart
Rabarber – Dragon – Rode Shiso


Tonijn «Blue Fin»
Doperwt – Koolrabi – Munt – «Schaaldieren» bouillon


Imperial Heritage Caviar
(suppl. 45€ – 30g)
Aardappel – Bieslook – Gerookte paling


Wilde zalm
Mari-gold ei – Zeekraal – Tomaat – Gerookte soja


Ito Wagyu A5
«Carpaccio» – Sambai – Gerookte eendenlever & Holstein

Pladijs & grijze garnalen
Kruidenpuree – Vin jaune – Peterseliewortel


«Crispy» kalfszwezerik
Risotto – Chantharellen – Tuinbonen – Fumet bspaddenstoel


Wilde zeebaars
Lamsoor – Gemarineerde prei – Champagnesaus
(suppl. 6€)


Duif Anjou Rosé
Clamart – Dauphine Aardappel – Gerookt Spek


Black Angus «Filet pur»
6 maanden graangevoederd – Béarnaise & frietjes – Sucrine
(suppl. 10€)

Desserten aan de kaart 15€ – Kaas 22€


Tarte Tatin & Pistache Roomijs – Gezouten Karamel
(15 min)


«Dame Blanche» A La Minute – Vanille Room – Warme Chocolade «Costa Rica 75%»


Pavlova «Revised» – Rood Fruit & Aardbeiensorbet – Limoncello


Kaasassortiment «Callebaut» – Waldcorn – Chutney & vijg


Sweet Vanilla – Framboos – Aardbei consommé – Sorbet «Basilic»