Onze kaart

Op het menu staan lichte vis- en vleesgerechten.
Al onze gerechten worden à la minute bereid met marktverse producten. 

De kaart verandert maandelijks, kom dus geregeld een kijkje nemen!

Voor het laatste nieuws kan je ons altijd volgen op onze facebookpagina.

 

Voor wie minder tijd heeft, is er ’s middags een marktmenu voorzien.

Voor een ware vertroeteling van de smaakpapillen is er het gastronomische viergangen menu. Tevens is het ook mogelijk dit uit te breiden tot een vijfgangen menu, met een extra gerecht volgens marktaanbod.
Indien u dit wenst, wordt dit menu vergezeld van bijpassende wijnen geserveerd per glas, met grote zorg gekozen om gerecht en wijn op elkaar af te stemmen.

Menu geserveerd van 3 juli tot en met 8 september.
Het restaurant is gesloten van 24 juli tot en met 9 augustus.






Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.
Zaterdagavond serveren wij uitsluitend ons 5 gangenmenu.

Take-away

We serveren nog steeds onze TAKE-AWAY menu.

Van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag (uitgezonderd feestdagen) serveren wij een marktmenu aan €45, bestaande uit een voorgerecht en een hoofdgerecht.

 

Wijnen €9 / per glas

Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.

Zaterdagavond serveren wij uitsluitend het 5 gangenmenu.

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

 

 

 Tonijn “Blue Fin” – Bloemkool – Granaatappel

Dashi ” Gerookte soja”

 


Zalm “Mowi” – Venkel – Zeekraal 

Jus Pastis  “Henri Bardouin”

 


Menu 5 gangen / 5 services 

* Noorse  « langoustine » & Brasvar wang   

Koolrabi – Jonge wortel

 


Filet pur “Rubia Gallega” Saignant   

Mousseline “Nicola aardappel” –  Bordelaise

 


Aardbei & Mascarpone  – Yuzu   

Citroenverbena & Amandel

of

Kaasassortiment « Callebaut » 

 suppl € 11

Brioche Waldkorn – Chutney pompoen

 

4-gangen €88
*5-gangen €108

Aangepaste wijnen €9 per glas

 

 

“Burrata”  & Tomaat structuren

Bloemkool couscous – Koningskruid – Quinoa

 


Gebraiseerde venkel  &  Mari-Gold ei 63° 

 Zeekraal – Mousseline « Yuzu »

 


Menu 5 gangen / 5 services 

* Risotto “Arborio” & Parmezaan  

Eekhoorntjesbrood jus  – Paddenstoelen

 


Dauphine aardappel  –  Lamsoor – Sherry

Verse pasta & Olijven – Limoenolie

Rode gefermenteerde spitskool – Sucrine – Rode paprika

 


Aardbei & Mascarpone  – Yuzu   

Citroenverbena & Amandel

of

Kaasassortiment « Callebaut » 

suppl € 11

Brioche Waldkorn – Chutney pompoen    

4-gangen €80

*5-gangen €100 

Aangepaste wijnen €9 per glas