Onze kaart
Op het menu staan lichte vis- en vleesgerechten.
Al onze gerechten à la minute bereid worden met marktverse producten. Daarom vragen wij u uw keuze aan de kaart (maximum 5 personen) te beperken, om u een zo goed mogelijke service te kunnen leveren.
Vanaf 6 personen vragen wij u om het menu te kiezen, geserveerd per tafel.
De kaart verandert maandelijks, kom dus geregeld een kijkje nemen!
Voor het laatste nieuws kan je ons altijd volgen op onze facebookpagina.
U kan uit de kaart een voorgerecht en een hoofdgerecht kiezen. Uiteraard kan u dit afsluiten met een dessert.
Voor wie minder tijd heeft, is er ’s middags eveneens een marktmenu voorzien.
Voor een ware vertroeteling van de smaakpapillen is er het gastronomische viergangen menu. Tevens is het ook mogelijk dit uit te breiden tot een vijfgangen menu, met een extra gerecht volgens marktaanbod.
Indien u dit wenst, wordt dit menu vergezeld van bijpassende wijnen, met grote zorg gekozen om gerecht en wijn op elkaar af te stemmen.
Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.
Zaterdagavond serveren wij uitsluitend ons 5 gangenmenu.
Take-away
We serveren nog steeds onze TAKE-AWAY menu.
Lunch
Van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag (uitgezonderd feestdagen) serveren wij een marktmenu aan 45€, bestaande uit een voorgerecht en een hoofdgerecht.
Voor 22€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen (van voor- tot hoofdgerecht).
Menu 't Stoveke
Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.
Zaterdagavond serveren wij uitsluitend het 5 gangen menu.
Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.
Vanaf 6 personen vragen wij u om het menu te kiezen.
Gerookte paling & Terrine « Eendenlever / Cecina De Léon»
Pompoen – Venkel
Sint-Jakobsoesters
Kikkererwten – Chorizo – Ibérico Bellota
* Zeeduivel « Gepekeld »
Tomaten fondue – Koningskruid – Algenboter
Hertenfilet «Rosé»
Witloof & Blonde Grimbergen – Rode spitskool – Kweepeer
Crème Brûlée Bourbon «Revised»
Hazelnoot – Peer Doyenné – Cacaokrokant
of
Kaasassortiment «Callebaut» suppl. 11€
Waldkorn – Chutney & Vijg
4-gangen 88€ – Met aangepaste wijnen +37€
*5-gangen 108€ – Met aangepaste wijnen +45€
Veggie Menu
Pompoen
Tomaat – Sambai – Gerookte sesam
Polenta kroket
Kikkererwt – Aardpeer – Champagnesaus
* Risotto & Bospaddenstoelen
Peterseliewortel – Jus paddenstoelen – Pijpajuin
Schorseneer – Daikon – Vin Jaune
Wiltoof & Cichorei– Knolselder – Sherry
Mari-gold ei – Jonge bladspinazie – Peterselie – Mousselinesaus
Crème Brûlée Bourbon « Revised »
Hazelnoot – Peer Doyenné – Cacaokrokant
of
Kaasassortiment «Callebaut» suppl. 11€
Waldkorn – Chutney & vijg
4-gangen 74€ – Met aangepaste wijnen +37€
*5-gangen 94€ – Met aangepaste wijnen +45€
Voorgerechten
Zeebaars «Ceviche»
Koolrabi – Tomaat – Gerookte soja – Koningskruid
«Crispy» Kalfszwezerik
Witloof & Blonde Grimbergen – Kokos / Groene curry
Imperial Heritage Caviar
(suppl. 45€ – 30g)
Aardappel Espuma & Champagnesaus
Sint-Jakobsoesters
Kikkererwten – Chorizo – Ibérico Bellota
Gerookte paling & Terrine « Eendenlever / Cecina De Léon»
Pompoen – Venkel
Hoofdgerechten
Noordzee tarbot & Grijze garnalen – Suppl €8
Jonge bladspinazie – «Yuzu» Mousseline
__________________
Fazant « Brabançonne » 2 personen
Knolselder – Brusselse spruiten & Gerookt spek
____________________
Zeeduivel « Gepekeld »
Tomaten fondue – Koningskruid – Algenboter
_______________________
Hazenrug «Harlekijn» 2 personen – Suppl €16
Schorseneer – Wilde bospaddenstoelen – Dauphine aardappel
______________________
Hertenfilet «Rosé»
Zoet-zuur sjalotten – Rode spitskool – Kweepeer
Nagerechten
Desserten aan de kaart 15€ – Kaas 22€
Tarte Tatin – Jonagold / Karamel – Pistache roomijs
(15 min)
«Dame Blanche» A La Minute
Chantilly Room – Warme Chocolade «Costa Rica 75%»
Crème Brûlée Bourbon « Revised »
Hazelnoot – Peer Doyenné – Cacaokrokant
Kaasassortiment «Callebaut» – Waldkorn – Chutney & vijg
Duo zwarte & witte chocolade – Baileys – Mokka