Onze kaart

Op het menu staan lichte vis- en vleesgerechten.
Al onze gerechten worden à la minute bereid met marktverse producten.
De kaart verandert maandelijks, kom dus geregeld een kijkje nemen!
Voor het laatste nieuws kan je ons altijd volgen op onze facebookpagina.
Voor wie minder tijd heeft, is er ’s middags een marktmenu voorzien.
Voor een ware vertroeteling van de smaakpapillen is er het gastronomische viergangen menu. Tevens is het ook mogelijk dit uit te breiden tot een vijfgangen menu, met een extra gerecht volgens marktaanbod.
Indien u dit wenst, wordt dit menu vergezeld van bijpassende wijnen geserveerd per glas, met grote zorg gekozen om gerecht en wijn op elkaar af te stemmen.

Het restaurant is gesloten van 24 juli tot en met 9 augustus.
Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.
Zaterdagavond serveren wij uitsluitend ons 5 gangenmenu.
Take-away
We serveren nog steeds onze TAKE-AWAY menu.
Lunch
Van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag (uitgezonderd feestdagen) serveren wij een marktmenu aan €45, bestaande uit een voorgerecht en een hoofdgerecht.
Wijnen €9 / per glas
Menu 't Stoveke
Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.
Zaterdagavond serveren wij uitsluitend het 5 gangenmenu.
Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.
Tonijn “Blue Fin” – Bloemkool – Granaatappel
Dashi ” Gerookte soja”
Zalm “Mowi” – Venkel – Zeekraal
Jus Pastis “Henri Bardouin”
Menu 5 gangen / 5 services
* Noorse « langoustine » & Brasvar wang
Koolrabi – Jonge wortel
Filet pur “Rubia Gallega” Saignant
Mousseline “Nicola aardappel” – Bordelaise
Aardbei & Mascarpone – Yuzu
Citroenverbena & Amandel
of
Kaasassortiment « Callebaut »
suppl € 11
Brioche Waldkorn – Chutney pompoen
4-gangen €88
*5-gangen €108
Aangepaste wijnen €9 per glas
Veggie Menu
“Burrata” & Tomaat structuren
Bloemkool couscous – Koningskruid – Quinoa
Gebraiseerde venkel & Mari-Gold ei 63°
Zeekraal – Mousseline « Yuzu »
Menu 5 gangen / 5 services
* Risotto “Arborio” & Parmezaan
Eekhoorntjesbrood jus – Paddenstoelen
Dauphine aardappel – Lamsoor – Sherry
Verse pasta & Olijven – Limoenolie
Rode gefermenteerde spitskool – Sucrine – Rode paprika
Aardbei & Mascarpone – Yuzu
Citroenverbena & Amandel
of
Kaasassortiment « Callebaut »
suppl € 11
Brioche Waldkorn – Chutney pompoen
4-gangen €80
*5-gangen €100
Aangepaste wijnen €9 per glas