Onze kaart
Op het menu staan lichte vis- en vleesgerechten.
Al onze gerechten à la minute bereid worden met marktverse producten. Daarom vragen wij u uw keuze aan de kaart (maximum 5 personen) te beperken, om u een zo goed mogelijke service te kunnen leveren.
Vanaf 6 personen vragen wij u om het menu te kiezen, geserveerd per tafel.
De kaart verandert maandelijks, kom dus geregeld een kijkje nemen!
Voor het laatste nieuws kan je ons altijd volgen op onze facebookpagina.
U kan uit de kaart een voorgerecht en een hoofdgerecht kiezen. Uiteraard kan u dit afsluiten met een dessert.
Voor wie minder tijd heeft, is er ’s middags eveneens een marktmenu voorzien.
Voor een ware vertroeteling van de smaakpapillen is er het gastronomische viergangen menu. Tevens is het ook mogelijk dit uit te breiden tot een vijfgangen menu, met een extra gerecht volgens marktaanbod.
Indien u dit wenst, wordt dit menu vergezeld van bijpassende wijnen, met grote zorg gekozen om gerecht en wijn op elkaar af te stemmen.
Het restaurant zal gesloten zijn vanaf 23-12-2024 tot en met 06-01-2025.
Take away is mogelijk tot en met vrijdag 20-12-2024.
Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.
Zaterdagavond serveren wij uitsluitend ons 5 gangenmenu.
Take-away
We serveren nog steeds onze TAKE-AWAY menu.
Lunch
Van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag (uitgezonderd feestdagen) serveren wij een marktmenu aan 45€, bestaande uit een voorgerecht en een hoofdgerecht.
Voor 22€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen (van voor- tot hoofdgerecht).
Menu 't Stoveke
Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.
Zaterdagavond serveren wij uitsluitend het 5 gangen menu.
Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.
Vanaf 6 personen vragen wij om het menu te kiezen.
Gerookte paling & Terrine « Eendenlever / Cecina De Léon»
Pompoen – Venkel
Sint-Jakobsoesters
Kikkererwten – Chorizo – Ibérico Bellota
* Zeeduivel « Gepekeld »
Tomaten fondue – Koningskruid – Algenboter
Hertenfilet «Rosé»
Witloof & Blonde Grimbergen – Rode spitskool – Kweepeer
Crème Brûlée Bourbon «Revised»
Hazelnoot – Peer Doyenné – Cacaokrokant
of
Kaasassortiment «Callebaut» suppl. 11€
Waldkorn – Chutney & Vijg
4-gangen 88€ – Met aangepaste wijnen +37€
*5-gangen 108€ – Met aangepaste wijnen +45€
Veggie Menu
Pompoen
Tomaat – Sambai – Gerookte sesam
Polenta kroket
Kikkererwt – Aardpeer – Champagnesaus
* Risotto & Bospaddenstoelen
Peterseliewortel – Jus paddenstoelen – Pijpajuin
Schorseneer – Daikon – Vin Jaune
Wiltoof & Cichorei– Knolselder – Sherry
Mari-gold ei – Jonge bladspinazie – Peterselie – Mousselinesaus
Crème Brûlée Bourbon « Revised »
Hazelnoot – Peer Doyenné – Cacaokrokant
of
Kaasassortiment «Callebaut» suppl. 11€
Waldkorn – Chutney & vijg
4-gangen 74€ – Met aangepaste wijnen +37€
*5-gangen 94€ – Met aangepaste wijnen +45€
Voorgerechten
Zeebaars «Ceviche»
Koolrabi – Tomaat – Gerookte soja – Koningskruid
«Crispy» Kalfszwezerik
Witloof & Blonde Grimbergen – Kokos / Groene curry
Imperial Heritage Caviar
(suppl. 45€ – 30g)
Aardappel Espuma & Champagnesaus
Sint-Jakobsoesters
Kikkererwten – Chorizo – Ibérico Bellota
Gerookte paling & Terrine « Eendenlever / Cecina De Léon»
Pompoen – Venkel
Hoofdgerechten
Noordzee tarbot & Grijze garnalen – Suppl €8
Jonge bladspinazie – «Yuzu» Mousseline
__________________
Fazant « Brabançonne » 2 personen
Knolselder – Brusselse spruiten & Gerookt spek
____________________
Zeeduivel « Gepekeld »
Tomaten fondue – Koningskruid – Algenboter
_______________________
Hazenrug «Harlekijn» 2 personen – Suppl €16
Schorseneer – Wilde bospaddenstoelen – Dauphine aardappel
______________________
Hertenfilet «Rosé»
Zoet-zuur sjalotten – Rode spitskool – Kweepeer
Nagerechten
Desserten aan de kaart 15€ – Kaas 22€
Tarte Tatin – Jonagold / Karamel – Pistache roomijs
(15 min)
«Dame Blanche» A La Minute
Chantilly Room – Warme Chocolade «Costa Rica 75%»
Crème Brûlée Bourbon « Revised »
Hazelnoot – Peer Doyenné – Cacaokrokant
Kaasassortiment «Callebaut» – Waldkorn – Chutney & vijg
Duo zwarte & witte chocolade – Baileys – Mokka
Het restaurant zal gesloten zijn vanaf 23-12-2024 tot en met 06-01-2025.
Take away is mogelijk tot en met vrijdag 20-12-2024.
Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.
Zaterdagavond serveren wij uitsluitend ons 5 gangenmenu.
Take-away
We serveren nog steeds onze TAKE-AWAY menu.
Lunch
Van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag (uitgezonderd feestdagen) serveren wij een marktmenu aan 45€, bestaande uit een voorgerecht en een hoofdgerecht.
Voor 22€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen (van voor- tot hoofdgerecht).
Menu 't Stoveke
Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.
Zaterdagavond serveren wij uitsluitend het 5 gangenmenu.
Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.
Vanaf 6 personen vragen wij om het menu te kiezen.
« Noordzeekrab » & Schaaldierenbouillon
Daikon – Bloemkool – Wasabi
Zeewolf – Hoeveboter « Yuzu »
Witloof & Blonde Grimbergen – Pastinaak
* King Fish & « Jus Bellota »
Schorseneer – Chorizo
Kalfsvlees « Rubia Gallega -Rosé»
Rode kool – Knolselder – Black Cherry
Chocolade « Black & White » – Baileys
Doyenné Peer – Amandel
of
Kaasassortiment « Callebaut » suppl. 11€
Waldkorn – Chutney & Vijg
4-gangen 88€ – Met aangepaste wijnen +37€
*5-gangen 108€ – Met aangepaste wijnen +45€
Veggie Menu
« Knolselder » Carpaccio & Butternut
Dashi « Gerookte soja »
Kikkererwt & Polenta
Venkelbloem- Champagnesaus
* Schorseneer & Zwarte Truffel
Aardpeer – Cichorei
Bospaddenstoelen & Fumet van Eekhoorntjesbrood
Wiltoof & Blonde Grimbergen – Sherry
Mari-gold ei – Aardappel Espuma – Jonge bladspinazie – Quinoa
Chocolade « Black & White » – Baileys
Doyenné Peer – Amandel
of
Kaasassortiment «Callebaut» suppl. 11€
Waldkorn – Chutney & vijg
4-gangen 74€ – Met aangepaste wijnen +37€
*5-gangen 94€ – Met aangepaste wijnen +45€
Voorgerechten
« Noordzeekrab » & Schaaldierenbouillon
Daikon – Bloemkool – Wasabi
«Crispy» Kalfszwezerik
Witloof & Blonde Grimbergen – Kokos / Groene curry
Imperial Heritage Caviar
suppl. 45€ – 30g
Aardappel Espuma & Champagnesaus
Sint-Jakobsoesters
Kikkererwten – Chorizo – Ibérico Bellota
Carpaccio Wagyu & Terrine « Eendenlever / Cecina De Léon »
Sambai – Soja
Hoofdgerechten
Zonnevis & Grijze garnalen suppl €8
Jonge bladspinazie – «Yuzu» Mousseline
__________________
Kalfsvlees « Rubia Gallega -Rosé»
Rode kool – Knolselder – Black Cherry
____________________
Zeewolf – Hoeveboter « Yuzu »
Witloof & Blonde Grimbergen – Zwarte Truffel
_______________________
Duif « Anjou – Rosé »
Schorseneer – Dauphine aardappel & Gerookt spek – Jus natuur
______________________
Filet pur «Black Angus » 6 maand graangevoerd
suppl €10
Sucrine – Handgesneden frieten – Peperroomsaus
Nagerechten
Desserten aan de kaart 15€ – Kaas 22€
Tarte Tatin – Jonagold / Karamel – Pistache roomijs
(15 min)
Dame Blanche « A La Minute »
Chantilly Room – Warme Chocolade «Costa Rica 75%»
Crème Brûlée Bourbon « Revised »
Hazelnoot – Gezouten Karamel – Cacaokrokant
Chocolade « Black & White » – Baileys
Doyenné Peer – Amandel
Kaasassortiment «Callebaut» – Waldkorn – Chutney & vijg