Onze kaart

Op het menu staan lichte vis- en vleesgerechten.
Al onze gerechten à la minute bereid worden met marktverse producten. Daarom vragen wij u uw keuze aan de kaart (maximum 5 personen) te beperken, om u een zo goed mogelijke service te kunnen leveren.
Vanaf 6 personen vragen wij u om het menu te kiezen, geserveerd per tafel.

De kaart verandert maandelijks, kom dus geregeld een kijkje nemen!

Voor het laatste nieuws kan je ons altijd volgen op onze facebookpagina.

U kan uit de kaart een voorgerecht en een hoofdgerecht kiezen. Uiteraard kan u dit afsluiten met een dessert.

Voor wie minder tijd heeft, is er ’s middags eveneens een marktmenu voorzien.

Voor een ware vertroeteling van de smaakpapillen is er het gastronomische viergangen menu. Tevens is het ook mogelijk dit uit te breiden tot een vijfgangen menu, met een extra gerecht volgens marktaanbod.
Indien u dit wenst, wordt dit menu vergezeld van bijpassende wijnen, met grote zorg gekozen om gerecht en wijn op elkaar af te stemmen.

Menu geserveerd tot en met zaterdag 21 december 2024.

Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.
Zaterdagavond serveren wij uitsluitend ons 5 gangenmenu.

Take-away

We serveren nog steeds onze TAKE-AWAY menu.

Van maandagmiddag tot en met vrijdagmiddag (uitgezonderd feestdagen) serveren wij een marktmenu aan 45€, bestaande uit een voorgerecht en een hoofdgerecht.
Voor 22€ extra kunt u bij dit menu de bijpassende wijnen nemen (van voor- tot hoofdgerecht).

Vrijdagavond serveren wij uitsluitend ons 4 of 5 gangenmenu.

Zaterdagavond serveren wij uitsluitend het 5 gangen menu.

Om een vlotte en correcte bediening te verzekeren wordt dit menu evenwel enkel voor het geheel van de tafel geserveerd.

Vanaf 6 personen vragen wij u om het menu te kiezen.

 

Gerookte paling  &  Terrine « Eendenlever / Cecina De Léon»

Pompoen – Venkel


Sint-Jakobsoesters

Kikkererwten – Chorizo – Ibérico Bellota


* Zeeduivel « Gepekeld »

Tomaten fondue – Koningskruid – Algenboter


 Hertenfilet «Rosé»  

Witloof  & Blonde Grimbergen – Rode spitskool – Kweepeer


Crème Brûlée  Bourbon «Revised»

Hazelnoot – Peer Doyenné – Cacaokrokant

of

Kaasassortiment «Callebaut»  suppl. 11€
Waldkorn – Chutney & Vijg

4-gangen 88€ – Met aangepaste wijnen +37€
*5-gangen 108€ – Met aangepaste wijnen +45€

Pompoen
Tomaat – Sambai – Gerookte sesam


Polenta kroket 
Kikkererwt – Aardpeer – Champagnesaus


* Risotto & Bospaddenstoelen
Peterseliewortel – Jus paddenstoelen – Pijpajuin


 Schorseneer  – Daikon  – Vin Jaune

Wiltoof  & Cichorei– Knolselder –  Sherry

Mari-gold ei – Jonge bladspinazie – Peterselie – Mousselinesaus


Crème Brûlée  Bourbon « Revised »

Hazelnoot – Peer Doyenné – Cacaokrokant

of

Kaasassortiment «Callebaut» suppl. 11€
Waldkorn – Chutney & vijg

4-gangen 74€ – Met aangepaste wijnen +37€
*5-gangen 94€ – Met aangepaste wijnen +45€

Zeebaars  «Ceviche»
Koolrabi – Tomaat – Gerookte soja – Koningskruid


«Crispy» Kalfszwezerik 
Witloof & Blonde Grimbergen – Kokos / Groene curry


Imperial Heritage Caviar
(suppl. 45€ – 30g)
Aardappel Espuma & Champagnesaus


 Sint-Jakobsoesters

Kikkererwten – Chorizo – Ibérico Bellota


Gerookte paling  &  Terrine « Eendenlever / Cecina De Léon»

Pompoen – Venkel

Noordzee tarbot & Grijze garnalen – Suppl €8
Jonge bladspinazie – «Yuzu» Mousseline

__________________

Fazant « Brabançonne » 2 personen
Knolselder – Brusselse spruiten & Gerookt spek

____________________

Zeeduivel « Gepekeld »

Tomaten fondue – Koningskruid – Algenboter

_______________________

Hazenrug «Harlekijn» 2 personen – Suppl €16
Schorseneer – Wilde bospaddenstoelen – Dauphine aardappel

______________________

Hertenfilet «Rosé»

Zoet-zuur sjalotten – Rode spitskool – Kweepeer

Desserten aan de kaart 15€ – Kaas 22€


Tarte Tatin –  Jonagold / Karamel – Pistache roomijs
(15 min)


«Dame Blanche» A La Minute

Chantilly Room – Warme Chocolade «Costa Rica 75%»


Crème Brûlée  Bourbon « Revised »

Hazelnoot – Peer Doyenné – Cacaokrokant


Kaasassortiment «Callebaut» – Waldkorn – Chutney & vijg


Duo zwarte & witte  chocolade – Baileys – Mokka