TAKE AWAY

Gezien de maatregelen bieden we momenteel onze take-away service aan. Het "Take-Away"-menu is te vinden via deze LINK (datum en uur kiezen).

Bestellingen liefst ten laatste 1 dag vooraf, online of telefonisch op 02/267 67 25. Dank jullie wel voor het begrip!
___

Compte tenu des mesures, nous offrons actuellement notre service à emporter. Cliquer sur le LIEN (choisissez le jour et l'heure).

Commandes de préférence au moins 1 jour à l'avance, en ligne ou par téléphone au 02/267 67 25. Merci de votre compréhension!
KERST & OUDJAAR
NOËL ET LE RÉVEILLON

Voor Kerstavond (24/12/2020) & oudjaar (31/12/2020) bieden we een speciale menu aan, te vinden via deze LINK (afhalen tussen 16u en 17u30).
___

Pour le réveillon de Noël (24/12/2020) et le réveillon du nouvel an (31/12/2020), nous proposons un menu spécial, que vous pouvez trouver ICI (à emporter entre 16h et 17h30).
Restaurant

't Stoveke

Het Stoveke is een stijlvol restaurant, gehuisvest in een pand uit 1900 en gelegen in de schaduw van de Heizel op een boogscheut van de Trade Mart.

Chef-kok Daniel en zijn echtgenote Petra schotelen u in het stoveke klassieke Franse vis- en vleesgerechten voor met een eigentijdse frisse toets.

Reserveren

home7
home4
Adres

Jetsestraat 52
1853 Strombeek-Bever

Openingsuren

's middags: 12.00 - 13.30
's avonds: 19.00 - 20.30

Zondagmiddag: open voor groepen vanaf 20 personen

Dinsdag, woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond gesloten.

Contact

Per telefoon: 02 / 267.67.25

Kom en Ontdek

vertroetel uw smaakpapillen

Op het menu staan lichte vis- en vleesgerechten. U kan voor een vaste prijs uit de kaart een voorgerecht en een hoofdschotel kiezen. Voor wie minder tijd heeft, is er 's middags eveneens een marktmenu voorzien. Voor een ware vertroeteling van de smaakpapillen is er het gastronomische viergangen menu, dat eventueel tot vijf gangen kan uitgebreid worden. Er is eveneens een vegetarisch menu.

Maandelijks verandert onze kaart, kom dus geregeld een kijkje nemen!

Wetenswaardig

Historiek van 't Stoveke

historiek

De chef

Op 1 oktober 2005 ging voor Daniel en Petra een langgekoesterde droom in vervulling: een eigen restaurant.

Bij Daniel zat de liefde voor de kookkunst er al heel vroeg ingebakken en samen met zijn Petra heeft hij nu het juiste evenwicht gevonden.

MEER WETEN

Team 1
Team 2
Getuigenissen

Wat er wordt gezegd

Reserveren

Boek uw tafel

Gelieve het formulier hieronder in te vullen om een tafel te reserveren.
Selecteer "Lunch" of "Diner", geef het aantal personen op en selecteer een datum.