NL / FR
VACATURE

Om ons team te versterken kan je altijd vrijblijvend solliciteren als flexi medewerker voor zaal/keuken of afwas. Heb je enige ervaring dan is dit een pluspunt, maar ben je leergierig en heb je een hart voor de horeca, ben je evenzeer welkom!
Ontdek

Onze Kaart

(Pour la version Française, clicquer ici.)

We serveren nog steeds onze TAKE-AWAY menu.

___

Om ons team te versterken kan je altijd vrijblijvend solliciteren als flexi medewerker voor zaal/keuken of afwas. Heb je enige ervaring dan is dit een pluspunt, maar ben je leergierig en heb je een hart voor de horeca, ben je evenzeer welkom!


___Op het menu staan lichte vis- en vleesgerechten. U kan voor een vaste prijs van 86€ uit de kaart een voorgerecht en een hoofdschotel kiezen. Voor wie minder tijd heeft, is er 's middags eveneens een marktmenu voorzien aan 45€. Voor een ware vertroeteling van de smaakpapillen is er het gastronomische viergangen menu dat geserveerd wordt aan 88€. Tevens is het mogelijk dit uit te breiden tot een vijfgangen menu voor 99€, met een extra gerecht volgens marktaanbod. Indien u dit wenst, wordt dit menu voor 37€ extra (45€ voor vijf gangen) vergezeld van bijpassende wijnen, met grote zorg gekozen om gerecht en wijn op elkaar af te stemmen.

Het spreekt voor zich dat al onze gerechten à la minute bereid worden met marktverse producten. Daarom vragen wij u uw keuze aan de kaart (maximum 5 personen) te beperken, om u een zo goed mogelijke service te kunnen leveren.

Onderstaand menu wordt geserveerd tot en met maandag 22 april 2024.

De kaart verandert maandelijks, kom dus geregeld een kijkje nemen!

Voor het laatste nieuws kan je ons altijd volgen op onze facebookpagina.


U kan gemakkelijk online een tafel reserveren door op de knop hieronder te klikken:

Onze Algemene Aankoopvoorwaarden:
bekijk
download