Ontdek

Onze Kaart

(Pour la version Française, clicquer ici.)

We serveren ook nog steeds onze take-away menu!


Op het menu staan lichte vis- en vleesgerechten. U kan voor een vaste prijs van 77€ uit de kaart een voorgerecht en een hoofdschotel kiezen. Voor wie minder tijd heeft, is er 's middags eveneens een marktmenu voorzien aan 38€. Voor een ware vertroeteling van de smaakpapillen is er het gastronomische viergangen menu dat geserveerd wordt aan 74€. Tevens is het mogelijk dit uit te breiden tot een vijfgangen menu voor 90€, met een extra gerecht volgens marktaanbod. Indien u dit wenst, wordt dit menu voor 35€ extra (38€ voor vijf gangen) vergezeld van bijpassende wijnen, met grote zorg gekozen om gerecht en wijn op elkaar af te stemmen.

Het spreekt voor zich dat al onze gerechten à la minute bereid worden met marktverse producten. Daarom vragen wij u uw keuze aan de kaart (maximum 5 personen) te beperken, om u een zo goed mogelijke service te kunnen leveren.

Onderstaand menu wordt geserveerd vanaf donderdag 30 juni 2022 tot en met zaterdag 16 juli 2021 en vanaf donderdag 11 augustus 2022 tot en met maandag 29 augustus 2021.

De kaart verandert maandelijks, kom dus geregeld een kijkje nemen!

Voor het laatste nieuws kan je ons altijd volgen op onze facebookpagina.


U kan gemakkelijk online een tafel reserveren door op de knop hieronder te klikken:

Onze Algemene Aankoopvoorwaarden:
bekijk
download