Ontdek

Onze Kaart

(Pour la version Française, clicquer ici.)

Omdat de plaatsen beperkt zijn, serveren we ook nog steeds onze take-away menu!
Dank voor jullie begrip !


Op het menu staan lichte vis- en vleesgerechten. U kan voor een vaste prijs van 75€ uit de kaart een voorgerecht en een hoofdschotel kiezen. Voor wie minder tijd heeft, is er 's middags eveneens een marktmenu voorzien aan 38€. Voor een ware vertroeteling van de smaakpapillen is er het gastronomische viergangen menu dat geserveerd wordt aan 68€. Tevens is het mogelijk dit uit te breiden tot een vijfgangen menu voor 88€, met een extra gerecht volgens marktaanbod. Indien u dit wenst, wordt dit menu voor 33€ extra (38€ voor vijf gangen) vergezeld van bijpassende wijnen, met grote zorg gekozen om gerecht en wijn op elkaar af te stemmen.

Het spreekt voor zich dat al onze gerechten à la minute bereid worden met marktverse producten. Daarom vragen wij u uw keuze aan de kaart (maximum 5 personen) te beperken, om u een zo goed mogelijke service te kunnen leveren.

Onderstaand menu wordt geserveerd vanaf donderdag 21 oktober 2021 tot en met zaterdag 30 oktober 2021 en vanaf zaterdag 6 november 2021 tot en met zaterdag 18 december 2021.

De kaart verandert maandelijks, kom dus geregeld een kijkje nemen!

Voor het laatste nieuws kan je ons altijd volgen op onze facebookpagina.


U kan gemakkelijk online een tafel reserveren door op de knop hieronder te klikken:

Onze Algemene Aankoopvoorwaarden:
bekijk
download